Friday, 29 May 2009

Monday, 25 May 2009

Jejak Kasih??

Al-kisah pada suatu hari....

Anis : Wonderpet, wonderpet... kami datang... bantu kawan yang kesusahan...kami tak besar, dan kami tak kuat, bila bekerjasama semua jadi mudah.... manalah Aina ni??



Anis : Hi Aina... long time no see laaaaa



Aina : Apsal kakak aku ni mesra semacam aje... mesti ada sum-ting



Aina : Ada bom 'atom' meletup rupanya... bau asyem lah kak!!



Anis : Hihihi... jangan marah ye dik, kenelah kontrol ayu sket... nanti jatuh saham kakak




*** THE END

Thursday, 21 May 2009

Lagak Si Pengurus Ladang Rusa

Sesekali 'Cik Pengurus' Ladang Rusa turun padang... melawat ternakan rusanya... agaknya apa yang bermain di fikiran Cik Pengurus ni??



Sihat2 Rusa ni... tak lama lagi boleh eksport obersi... makcik Kayooo







Monday, 18 May 2009

Aina ~ Lima Bulan

Lima bulan dah rupanya Aina...

Berat skrg tak tau berapa, next week ada apoinment utk cucuk 5 bln punye br bleh tau berapa kg dah skrg... makin berat bila didukung... best buat bantal peluk...





Suka posing macam kakak dia jugak... selalu kene buli dengan kak Anis tapi Aina tetap 'cool'





Aina dah start makan nestum masuk je 4 bulan setengah... tak sempat tunggu nam bulan sbb Aina asyik lapar ajer... penat mama dia nak kasi susu... gambar budak comot lepas makan...





Ladybug....

Tuesday, 12 May 2009

Once Upon A Time

2A classic version

Photobucket


2A golden version

Photobucket


Which one do you like??

Bergomol

Sesekali aina gomol Anis...







Saturday, 9 May 2009

Haus

Di suatu hari yang panas...

Anis : Hari ni Anis kene babysit Aina lah...



Aina : Haus lah kak, mintak air macak sket
Anis : Boleh... meh kak Anis suapkan



Anis : Bukak mulut tu luas sket adik...nanti tumpah air ni, papa marah!!
Aina : dah abih bukak le ni kakak... mulut Aina kan kecik ajer...



Anis : Nah... Hisap betul2 air ni
Aina : Isap cenggini ke??
Anis : haaa... pandai pun



Aina : ilang dah dahaga... terima kasih kakak.... (skema nya ayat!!)
Anis : Sama-sama... (jangan le lepas ni si Aina ni poo-poo)


*** Satu botol kongsi dua orang... untuk mengeratkan kasih-sayang.
*** mula-mula kongsi, lepas tu berebut... jangan sangka si kecik tak pandai nak berebut dengan kakaknya

Sekian.

Thursday, 7 May 2009

Kami

Kami suka berborak, menyanyi, bergomol, menangis, minum susu, main & tidor sama-sama.







Blogger