Thursday, 31 December 2009

Sebelum 2009 melabuhkan tirai...

... dua beradik ni dengan sporting memberikan pose2 istimewa sempena malam penutup 2009




Happy...


buat muka huduh....


chumels...


OK.... HAPPY NEW YEAR EVERYBODY....................

From
Anis & Aina

Thursday, 24 December 2009

Gambar passpot

Anis ni susah betul kalau nak suruh begamba kat kedai, dah bbrpa kali bawak, masuk aje studio, dia nangis... jadi jalan penyelesaian utk dapatkan gambar passpot ni ialah dgn ambik siap2 kat rumah... bawak gi cuci kat kedai. Itu pun puas le memujuk, dapat le bbrpa pose yg ok. Alang2 dah buat untuk Anis, buat untuk Aina sekalilah. Jadi..... yg nilah pose pilihan juri....


Anis punyer... sengeh abih lebar, nmpk segala gigi


Nak dapatkan gambar si kecik ni pun bukan senang
Jenuh tukang pegang nak kontrol

Monday, 21 December 2009

Splash!!





Lokasi : Belakang rumah
Komen : Anis dgn Aina sgt ler suka dapat peluang main air cenggini... alang2 kat rumah... main ler puas2

Thursday, 17 December 2009

Aina turn 1



Happy 1st Birthday Baby.....

18 December 2009 / 1 Muharram 1030H
00:54 am





Perkembangan :
  • Boleh sebut beberapa perkataan - nak (bila nak sesuatu), jom, nana (refer diri dia), mama, papa, cacak(kakak Anis), cak, nene (nak susu), ba (bye)
  • Suka ikut apa kak Anis buat (meniru ler nih)
  • Manja dan jealous
  • Boleh wave bye2 dan buat flying kiss
  • Pandai dah salam
  • Semua benda dia kutip dan masuk mulut
  • Pantang bagi peluang panjat tangga, sekejap aje bleh naik sampai atas
  • Suka mencuba makanan dan minum apa sahaja.
  • Selalu nak ikut orang masuk toilet... dia akan buat konsert depan pintu toilet
  • Tiap kali bukak nappy dia dah tau nak campak dalam bakul sampah.

Tuesday, 15 December 2009

Gedik santai

Foto saja suka2... dua beradik yg menggediks...

Anis yg susah nak ambik gambar skrg, tapi sekali dia berposing............... macam2 style jadinya.....Aina plak... blom pandai lagi... tapi nak tumpang semangkuk jugak..... layanz............