Saturday, 18 December 2010

Aina ~ 2 tahun

It's my birthday...
let celebrate...



I'm a big girl now!!



My little ladybug cake.. yummy!!!

Sunday, 22 August 2010

2A di bulan Ramadan

Mereka belum faham apa itu Ramadan,
mereka belum mengerti apa itu puasa...
Mereka belum memahami apa yang dikatakan hari raya

Tapi...
mereka sangat happy bila ajak pegi jalan ;)

Gambar2 disnap masa nak keluar gi beli baju raya....



Monday, 12 July 2010

ANIS...suatu ketika dulu..


Terjumpa gambar2 Anis masa duk obersea dulu..rugged jugak Anis ni



Wednesday, 16 June 2010

Balik kampung

Cuti skolah... apa lagi nak buat kalau tak balik kampung.
Dah berbulan-bulan tak balik kampung ni.... tapi kampung kami jauh...
Seblum sampai kat kampung, berehat dulu kat hotel.

Ini Beca... oghe klate panggil "taxi"



Model baju mandi


Berjaya jugak pujuk Anis masuk kolam



Supper on bed



Gaya pelancong cilik...


Belek2 kamera... takdelah plak gmbr ms kat kampung...aisey... kene tunggu cuti lagi skalilah plak nak ambik gmbr dgn atok-nenek dan sepupu2 kami

Melaka


River Cruise



Anis punya posing macam kat Venice plak






@ kenduri kahwin Uncle Pot

Miss Copycat... Setahun setengah umurnya

Orang yang tak kenal, akan cakap Aina ni pendiam.

Tapi sebenarnya... si kecik ni lebih talktive drpd kakaknya
Suka nyanyi, dia akan copy apa yg kak Anis cakap, apa yang kak Anis buat...

Dia jugak suka panggil kakak, mama @ papa berulang-kali sampailah kita menyahut dan tgk muka dia.

Satu lagi... walaupun kecik... dia ni pantang dibuli.... rambut kakaknya lah yg sering jadi mangsa ;(





Birthday Anis yg ke-4

Tarikh : 29 Mei 2010
Tempat : Rumah





Peristiwa sadis pagi 29 mei tu...

Seperti yg dimintak oleh bday girl, kitorang buat surprise lah kononnya dgn kek minnie mouse ni.... sekali tu... dia boleh nangis plak taknak pandang kek tu. dah abis pujuk bawak gi Jusco, jamu Nando's bagai... balik rumah baru nak potong kek.

Sunday, 16 May 2010

Karnival Suarasa @ Plaza Angsana

Aktiviti minggu lepas... sajalah nak meramaikan majlis...




Dah abih berpeluh satu badan, msk Angsana plak utk sejukkan badan...